top of page
Фон 2.png

Нові перемоги на спортивному фронті: друге командне місце України на Чемпіонаті світу з грепплінгу



14 жовтня, у День козацтва та Покрови, офіційна делегація національної збірної командиУкраїни з грепплінгу здобула друге командне місце у розділі грепплінгу "Но Гі" на Чемпіонаті світу з грепплінгу 2022


Головний тренер національної збірної команди України з грепплінгу, лауреат ХІ Міжнародної спортивної премії "Золотий Мангуст" Сергій Чередніченко тримає в руках кубок за друге командне місце України.



"Тренерські настанови пройшли не дарма! Відмінна робота тренерського штабу, і як результат - друге командне місце на Чемпіонаті світу з грепплінгу 2022!" - зазначив Сергій на своїй офіційній сторінці у Facebook.


Президент Національної Федерації грепплінгу України Магомед Магдієв першим привітав команду з вражаючим результатом


"Грепплінг. Національна збірна команда України здобуває друге загальнокомандне місце на Чемпіонаті світу, що відбувся в Іспанії. Ми одні з найсильніших, як завжди!" - підсумував Магомед Магдієв.


Серед призерів Чемпіонату світу з грепплінгу провідний спортсмен Спортивного клубу "Мангуст" Іван Малін


Спортсмен прославив нашу Батьківщину на весь світ та подарував ще один привід для натхнення могутньою нацією нескорених.


Українець Іван Малін здобув бронзову нагороду Чемпіонату світу з грепплінгу в розділі "Но Гі" у ваговій категорії 100 кг.


У фінальній сутичці за почесне звання бронзового призера Чемпіонату світу з грепплінгу Іван переміг представника Польщі Домініка Петра Олжевського з впевненим рахунко 2:1 на користь нашого земляка.


Пишаємося спортсменами клубу «Мангуст», які стають справжнім прикладом незламності, титанічної праці та мужності.



Громадська організація "Мангуст" вітає всіх спортсменів, тренерський штаб на чолі з Сергієм Чередніченко, шановного президента Національної Федерації грепплінгу України Магомеда Магдієва, першого віце-президента Федерації Олександра Мандрика та генерального секретаря Федерації Тукмачову Анастасію з приголомшливим результатом! Бажаємо кожному члену офіційної делегації наснаги та мотивації у примноженні нагород у наступний день змагань.



Зліва направо Сергій Чередніченко, Анастасія Тукмачова, Олександр Мандрик (2019 рік, церемонія нагородження ХІ Міжнародної спортивної премії "Золотий Мангуст")


Змагання продовжаться вже завтра, 15 жовтня 2022 року.


Відстоюємо свободу та незалежність України на міжнародній арені! Боремося за перемогу на спортивному фронті!


30 переглядів

תגובות


bottom of page