top of page
Фон 2.png

БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ: спортсмени на військовому фронті

Це історія спортсмена, який оберігає свободу та майбутнє України на військовому фронті.


Спортсмени Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби України та Спортивного клубу «Мангуст» найсильніші в світі. Вони успішно захищають честь нашої країни не тільки на міжнародній спортивній арені, а й на військовому фронті!


Сьогодні серед тисячі відважних спортсменів, які боронять наш суверенітет та незалежність у лавах ЗСУ, мужній та сміливий Олексій Яковчук - член національної збірної команди України з пляжної боротьби, бронзовий призер світу з пляжної боротьби у 2021 році, провідний спортсмен Спортивного клубу «Мангуст».


На фото Олексій Яковчук постає в запеклій сутичці з представником Пакистану Мухамадом Інамом - п’ятиразовим чемпіоном світу з пляжної боротьби. Тоді, 25 вересня 2021 року, у фіналі Світової серії з пляжної боротьби, український козак здобуває впевнену перемогу над чемпіоном з рахунком 3:0 та стає першим, кому вдалося перевершити пакистанця за 5 років незмінної першості. Цей випадок став прецедентом завершення спортивної кар’єри пакистанця в пляжній боротьбі.


У мирний час Олексій виконував не менш важливу функцію - захищав честь України на міжнародній спортивній арені. Серед здобутків Олексія срібна медаль ІІ етапу Світової серії з пляжної боротьби у 2021 році та золота медаль Чемпіонату України з пляжної боротьби у 2020 році.



Наразі спортсмен змінив звичну спортивну форму на піксельний камуфляж, застосовуючи навички боротьби у запеклій сутичці з найстрашнішим ворогом на військовому фронті країни.


Від імені президента Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби України, президента Спортивного клубу «Мангуст» Магомеда Магдієва, головного тренера чоловічої збірної команди України з пляжної боротьби та головного тренера Спортивного клубу «Мангуст» Руслана Умарова та численного колективу наших спортивних організацій ми дякуємо тобі, Олексію, за сміливість, незламність та самовідданість у боротьбі за вільне та щасливе майбутнє України!



Твоя професійна спортивна кар’єра довела всьому світові, що українці - найсильніший народ, який завжди захищає та повертає своє! Впевнені, що від тебе про це дізнаються й наші вороги на полі бою.


Повертайся додому живим та неушкодженим!

Чекаємо на тебе, наш український БЕТМЕН, наш ГЕРОЙ!


Слава українським спортсменам!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

43 перегляди

Comments


bottom of page